De voordelen van

Loopbaanbegeleiding

Hoe werkt

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

Bij het maken van een loopbaankeuze of loopbaanbeslissing wordt je door de loopbaanbegeleider ondersteunt via een aantal gesprekken. Deze gesprekken verlopen op een professionele manier én op maat.

Iedere situatie is anders en vraagt een individuele coaching. De loopbaanbegeleider zal inzicht krijgen in je persoonlijke situatie. Loopbaanbegeleiding is een proces dat je samen met de loopbaancoach zal doorlopen.

Ontdek je sterktes

Je komt tot andere inzichten, er ontstaan nieuwe ideeën. Het ontdekken en ontwikkelen van je loopbaancompetenties is belangrijk. Je positie op de arbeidsmarkt wordt hiermee versterkt. Je maakt de juiste keuzes om je loopbaan actief te beheren. Loopbaanbegeleiding is uitermate vertrouwelijk. Je privacy wordt niet geschonden.

Wat kost loopbaanbegeleiding nu eigenlijk?

Er heerst nog steeds de misvatting dat coaching niet voor iedereen is weggelegd. Dankzij loopbaancheques kan je als werknemer of zelfstandige nochtans voordelig gebruik maken van loopbaanbegeleiding. Zo kan je al 4u ondersteuning krijgen voor amper 40€, een kleine investering in je toekomst. Lees hier meer over loopbaancheques.

Kiezen voor Unravel Coaching is kiezen voor professionalisme, empathie, deskundigheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en oplossingsgerichtheid.

- Marie Martens,
loopbaanbegeleider

Wil je samen aan je toekomst timmeren?

Aarzel dan niet om een afspraak te maken. Tijdens ons eerste gesprek bekijk ik dan graag samen met jou welke loopbaanvragen jou bezig houden en hoe ik jou hierbij kan verder helpen. Hierbij uiteraard rekening houdend met jouw privésituatie en mogelijkheden.